JH-Reklam Ekvägen 15 Södra Sandby
0706-048048

Roll up / Banderoll


En "roll up" är ett fantastiskt behändigt format när man på ett enkelt sätt vill visa upp sig eller sin verksamhet. Inte bara på mässor och sammankomster har det sin plats, utan numera också i bakgrunden på alla de videomöten som blir allt mer vanliga. Behöver inte du också en?

Roll up skapar en snabb och bekväm närvaro för ditt varumärke!

Ibland ska man visa upp sig och sitt företag under en kortare tid eller vid ett enda tillfälle. Då behöver man ha en enkel och smidig tillgång till en roll up (banderoll) som snabbt kan tas fram och sättas upp. Det kan handla om mässor, stormöten eller sponsringsinsatser.

Digital användning

Det som nu snabbt växt är också behovet av att visa upp sitt varumärke under de allt vanligare digitala möten vi nu håller. Sätt upp din roll up bakom dig  - och direkt ser din framtoning mer professionell ut! Vi skapar numera det första intrycket digitalt. Se till att detta intryck blir så bra och professionellt som möjligt, du får bara en chans! Kostnaden är liten och du kommer att kunna använda den vid många olika tillfällen.

JH-reklam har lång erfarenhet av att producera Roll up till alla upptänkliga tillfällen - ta kontakt med oss! Vi är snabba i vår produktion och kan se till att du får din roll up precis som du vill ha den - utan onödigt krångel!

Kontakta oss här så ger vi dig ett förslag!

Vi levererar över hela landet. Vi arbetar främst i vårt närområde, d v s Lund, Malmö, Staffanstorp, Lomma, Bjärred, Eslöv, Landskrona, Helsingborg