JH-Reklam Företagaregatan 4 Svalöv
0706-048048

Roll up / Banderoll


En "roll up" är ett fantastiskt behändigt format när man på ett enkelt sätt vill visa upp sig eller sin verksamhet. Inte bara på mässor och sammankomster har det sin plats, utan numera också i bakgrunden på alla de videomöten som blir allt mer vanliga. Behöver inte du också en?

Skapa en snabb och bekväm närvaro för ditt varumärke!

Ibland ska man visa upp sig och sitt företag under en kortare tid eller vid ett enda tillfälle. Då behöver man ha en enkel och smidig tillgång till en roll up (banderoll) som snabbt kan tas fram och sättas upp. Det kan handla om t.ex. stormöten eller sponsringsinsatser.

Digital användning

Det som nu snabbt växt är också behovet av att visa upp sitt varumärke under de allt vanligare digitala möten vi nu håller. Sätt upp din roll up bakom dig  - och direkt ser din framtoning mer professionell ut! Vi skapar numera det första intrycket digitalt. Se till att detta intryck blir så bra och professionellt som möjligt, du får bara en chans! Kostnaden är liten och du kommer att kunna använda den vid många olika tillfällen.

Mässor

Varför inte använda en banderoll som är printad direkt på en reflekterande banderollväv? Här kan du arbeta med  vilken design du vill, bara fantasin sätter gränserna.

Kontakta oss här så ger vi dig ett förslag!

Vi levererar över hela landet. Vi arbetar främst i vårt närområde, d v s Lund, Malmö, Staffanstorp, Lomma, Bjärred, Eslöv, Landskrona, Helsingborg

Helene Högström Salomonsson

På mässor är det perfekt att marknadsföra sig med en roll-up.

JH