JH-Reklam Ekvägen 15 Södra Sandby
0706-048048

Om företaget


Helene Högström Salomonsson, kallad Hille i allmänhet, föddes 13 februari för massvis med år sedan....1972 : )
Då jobbade pappa Jan som reklamare med dekoratör som grund och hade startade eget, JH-Reklam, i ett garage i Staffanstorp 1968.
När familjen flyttade till Södra Sandby 1974 följde naturligtvis företaget med och landade då även där i garaget som efter det byggts ut vid 2 olika tillfällen och finns alltså fortfarande kvar på samma plats tack var det men numera i större format.

Från barn till skyltar

1 januari 1996 bytte Helene yrkesväg från barnskötare till lärling på JH-Reklam "under tiden tills det att ett annat jobb dök upp" som det hette då.

Stor bredd och en gedigen kunskap

Och den vägen stannade Helene och har under 22 år utvecklat företaget från att handskära texter med skalpell till att idag kunna både printa och konturskära i print & cut-maskinen, som är datastyrd.  Hon arbetar i  alla olika vinyler, tillverkar i stort sett alla typer av skyltar. Hon helfolierar också  fordon och tar även fram banderoller, vepor, roll-ups, tapeter, dekaler och klädtryck.

Det finns massor mer som Helene kan erbjuda inom reklam så hör av dig och boka ett möte nu, antingen via mail, sms eller facebook, när du har tid och möjlighet.

Från idé till verklighet!

Helene Högström Salomonsson

Helene "Hille" Högström Salomonsson