JH-Reklam Företagaregatan 4 Svalöv
0706-048048

Om företaget


Helene Högström Salomonsson, kallad Hille i allmänhet, föddes 13 februari för massvis med år sedan....1972 : )
Då jobbade pappa Jan som skyltmakare med dekoratör som grund och startade eget, JH-Reklam, i husets källare i Staffanstorp 1973.
När familjen flyttade till Södra Sandby 1974 följde naturligtvis företaget med och landade då i villans garage på Ekvägen. Efter det har det byggts ut vid 2 olika tillfällen och finns alltså fortfarande kvar på samma plats tack var det men numera i större format.

Från barn till skyltar

1 januari 1996 bytte jag yrkesväg från barnskötare till lärling på JH-Reklam "under tiden tills det att ett annat jobb dök upp" som det hette då.

Stor bredd och en gedigen kunskap

På den vägen stannade jag och har under 27 år utvecklat företaget från att handskära texter med skalpell till att idag kunna både printa och konturskära i print & cut-maskinen, som är datastyrd. Jag arbetar i alla olika vinyler, tillverkar i stort sett alla typer av skyltar. Jag helfolierar också fordon och tar även fram banderoller, vepor, roll-ups, tapeter, dekaler och klädtryck.

Det finns massor mer som jag kan erbjuda inom reklam så hör av dig och boka ett möte nu, antingen via mail, sms eller facebook, när du har tid och möjlighet.

Från idé till verklighet!

Jh-reklam

Invigningfest av JH-Reklam, januari 1973, på Nordstrandsväg i Staffanstorp

JH