JH-Reklam Företagaregatan 4 Svalöv
0706-048048

Övrigt


Vi utför också en hel del annat! Vi försöker ha en bra bredd på våra produkter så att vi alltid kan hitta en lösning för våra kunder. Vi har dessutom ett stort nätverk som vi gärna delar med oss av.

CanvastavlorCanvastavlor JH-Reklam

Gör en tavla av din egen bild

En canvastavla kan du få i ett passande format utifrån den bild du väljer att använda. Tillsammans hjälper jag dig att få fram den perfekta bilden som sedan printas på canvasväv, ett kraftigare tyg med mörk bakgrund, som sedan fästes på en träram.
Pris från 300:-

StudentskyltarStudentskyltar JH-Reklam

Studentskylt av hög kvalitet

Studenten är för nästan alla människor ett minne för livet. Man tar steget ut ur skolvärlden och en ny verklighet skapas. Se till att studenten blir ett härligt minne att komma ihåg genom en studentskylt! Vi levererar skyltar med hög kvalitet som kommer att kunna sparas livet ut!

VäggdekorVäggdekor JH-Reklam

Gör din egen fondvägg

Eller vill du få bilden som en tapet istället som du kan göra en fondvägg av så är det inga problem. Antingen printas bilden på tapetpapper som du klistrar upp som vanligt med tapetklister eller så kan du få det på en tapetvinyl med självhäftande baksida. Känns detta övermäktigt så hjälper jag dig gärna med monteringen.
Ett vackert ordspråk på väggen kanske? Det kan du få i valfri färg och typsnitt och i valfri storlek utskuret i en självhäftande vinyl.
Såklart får du alltid ett förslag innan tillverkning så att det säkert blir som du vill ha det.
JH