JH-Reklam Ekvägen 15 Södra Sandby
0706-048048

Bildekor


En effektiv och snygg bildekor är en reklamplats som hela tiden visar upp sig för många tusen ögon varje vecka. Se till att du syns och har en bil som verkligen står ut och ger ditt företag en extra reklaminsats!  JH-reklam kan utför allt från att sätta ditt namn på bilen till att göra den helt illrosa - du väljer!

Vi skapar en bildekor till din bil som du vill ha den!

Att få en bil lackerad efter beställning är inte helt billigt!  Vi kan hjälpa dig att få din bil personlig långt billigare!
Här kan jag hjälpa dig för halva priset av en lackering.

Ändra utseendet med foliering

Genom att foliera bilen skapar du ett helt nytt utseende. Vi hjälper gärna till att ta fram förslag på hur det kan se ut. Med vår gedigna erfarenhet vet vi hur vi kan vända och vrida på det för att du skall kunna få en snygg och effektiv foliering.

Köp en vit bil, den vanligaste färgen, och vi helfolierar fordonet i din favorit färg istället. När du dessutom har kört ”färdigt” med bilen så tar man av folien och bilen är utan en enda repa och blir såld innan du hinner blinka.

Önskar du en lite mindre foliering så gör jag även det, allt från stora loggor över hela bilen till den lilla hemsidesadressen på bakluckan.

Kontakta oss med din idé!

Vi jobbar med bildekor och folieringar i Lund, Malmö, Staffanstorp, Lomma, Bjärred, Eslöv, Landskrona, Helsingborg

jh-reklam bildekor

JH-reklam bildekor

jh-reklam bildekor