JH-Reklam Företagaregatan 4 Svalöv
0706-048048

Fönsterdekor


Sitter du så att du vill skydda dig från insyn? Eller har du  ett fönster som du kan utnyttja bättre? Kanske genom att  logo och ditt budskap som verkligen syns utåt? Låt oss se på en lösning tillsammans!

Ge ditt insynsskydd ett värde

Dina glasytor är allt som oftast outnyttjade, helt i onödan! Använd det utrymme till marknadsföring som du har tillgång till! Börja se dina fönster som reklampelare, samtidigt som du kanske kan lösa ett problem med insyn! Det finns oändligt många möjligheter att utnyttja en glasyta på. Vi på JH-Reklam har lång och gedigen erfarenhet av att skapa och applicera fönsterdekor i stort som smått.

Sänd in en bild på ditt fönster så kan vi prata vidare om dina möjligheter!

Fönsterdekor i stället för kontrastmärken

På ett fönster till en butik, kontor eller i en dörr kan man behöva sätta kontrastmärken för att inte gå rakt igenom dom. Då kan man göra det på många sätt och inte bara som prickar....varför inte välja företagets logga eller ett springande barn eller en slogan?

JH-Reklam samarbetar med dig för bästa resultat

Vi vill att du ska kunna utnyttja dina ytor på bästa sätt. Genom att på ett smart sätt använda namn och/eller logo kan du skapa ett helt annat intryck för de besökare som kommer till dig och din verksamhet - utnyttja det!

 

Fönsterdekor

JH